Proiect casa parter si mansarda SHC113

Sumar

Pret
€600
Suprafata utila:
S<150 mp
Acoperis:
Sarpanta
Suprafata utila:
116,90 m2
Dormitoare:
3
Bai:
2

Descriere proiect

Compartimentare parter:

 1. Hol acces-3,20 mp
 2. Grup sanitar-3,20 mp
 3. Living-29,80 mp
 4. Loc de luat masa-18,30 mp
 5. Bucatarie-7,60 mp
 6. Spatiu depozitare-1,70 mp
 7. Camera tehnica-2,90 mp

Compartimentare etaj:

 1. Hol si casa scarii-6,80 mp
 2. Dormitor-13,90 mp
 3. Dormitor-9,60 mp
 4. Dormitor-10,50 mp
 5. Baie-9,40 mp
 • Suprafata utila-116,90  mp
 • Suprafata construita desfasurata-146,10 mp
 • Pret proiect complet DTAC – 600 Euro
 • Pret proiect complet DTAC+PTh(Structura)-800Euro
 • Pret proiect complet DTAC+PTh(Arhitectura+Structura) –950 Euro
 • Pret Constructie la “Rosu”-22.500-24.500 Euro*

  Orice proiect de casa se poate modifica functie de cerintele si nevoile dvs. Se poate scoate sau adauga garajul functie de cum este proiectul prevazut, sau poate doriti un subsol pentru depozitare,- chiar si partial, se pot modifica compartimentarile interioare, suprafetele camerelor sau daca doriti o terasa exterioara mai  generoasa ori alte finisaje pe fatade sau o un alt tip de invelitoare(tigla metalica, tabla lisa prefaltuita, tigla ceramica,etc). Pentru toate aceste modificari ale temei de arhitectura, firma de proiectare SmartHomeConcept.ro nu va percepe costuri suplimentare fata de preturile mentionate mai sus.

  Proiectul necesar emiterii autorizatiei de construire DTAC cuprinde:

  ARHITECTURA :

  Piese scrise:
  Borderou, Memoriu arhiectura, Devizul General al lucrarilor, Program de control faze determinante

  Piese desenate:
  Plan de incadrare in zona, Plan de situatie, Plan parter, Plan etaj, Sectiune longitudinala si transversala,

  Plan invelitoare, Fatade Nord, Sud, Est, Vest

  REZISTENTA :

  Piese scrise:
  Borderou, Memoriu tehnic, Program de control pe faze determinante, Referat verificare proiect(daca este cazul), Raport de exepertiza tehnica(daca este cazul), Copie legitimatie verificator/expert(daca este cazul)

  Piese desenate:
  Plan sapatura, Plan general fundatii, Detalii fundatii

  INSTALATII:

  Piese scrise:
  Borderou, Memoriu tehnic pe specilitati(sanitare, termice, electrice), Program de control pe faze determinante,

  Piese desenate:
  Instalatii sanitare – Plan parter, Instalatii sanitare-Plan etaj, Schema coloanelor,

  Instalatii termice – Plan parter, Instalati termice-Plan etaj, Instalatii termice-Schema coloanelor;

  Instalatii electrie – Plan parter, Instalatii electrie-Plan etaj, Schema monofilare

  Prescurtarea DTAC provine de la  documentatia  tehnica pentru autorizare constructie.
  DTAC  se elaboreaza de catre Smart Home Concept respectand prevederile Legii 50/1991 cu modificarile si completarile ulterioare.

  Ce contine proiectul complet PTh.

  In primul rand Pth sunt prescurtari ale proiectului tehnic si detaliilor de executie.

  STRUCTURA :

  Piese scrise :
  Borderou, Lista de semnaturi, Memoriu tehnic, Caiete de sarcini, Instructiuni de urmarire in timp a constructiei, Program de control al calitatii, Liste de cantitati complete continand absolut toate materialele necesare(betoane, armatura, cofraje, sapatura, umpluturi, cherestea sarpanta, etc,), Extrase de armare cu liste de fasonari pentru fiecare element in parte

  Piese desenate:
  Plan de sapatura, Plan general si detalii armare fundatii, Elevatiile si sectiunile armarilor de stalpi, Planurile de cofraj si armare rampe scari, Planurile de cofraj si armare plansee, Planul de sarpanta

  INSTALATII :

  Piese scrise :
  Borderou, Memorii tehnice pe specialitati (termice, electrice, sanitare) Lista de echipamente, Caiete de sarcini pe specialitati,

  Piese desenate :
  Instalatii electrice : Plan parter, Plan etaj, Plan iluminat ambiental exterior si alimentare automatizari exterior. Plan impamantare, Plan paratrasnet, Schema tablou general distributie, Instalatii sanitare : Plan situatie, Plan parter obiecte sanitare, Plan etaj obiecte sanitare, schema coloanelor alimentare apa, schema coloanelor canalizare menajera, detalii alimentare apa potabila menajera, detalii de montare a pieselor de trecere libera, diverse detalii Instalatii termice : Plan incalzire parter, Plan incalzire etaj, schema coloanelor termice, schema centralei termice, detaliu record radiator, detaliu distribuitor colector.

  ARHITECTURA :

  Piese scrise:
  Borderou, Memoriu arhitectura, Program de control faze determinante, Caiete de sarcini, Liste de cantitati.

  Piese desenate:
  Plan de amplasament si trasare a constructiei pe teren; Planurile detaliate ale tuturor nivelurilor, planul detaliat al invelitoarei; Sectiuni transversale si longitudinale; Planurile cu toate fatadele(principala, laterale, posterioare) detaliate, Tablourile de tamplarie, alte detalii.

  Toate proiectele sunt verificate conform legii 10/1995 actualizata, de catre verificatori tehnici atestati MDRAP la toate cerintele esentiale cerute prin certificatul de urbanism.

  *Constructia la “rosu” include : structura de rezistenta, inchiderile exterioare si compartimentarile interioare fara insa a fi tencuite(doar zidurile ridicate), acoperisul si invelitoarea. Pretul constructiei la “Rosu” poate varia functie de conditiile de amplasament si anume:-Inclinatia terenului, capacitatea portanta a pamantului, zona seismica in care se incadreaza amplasamentul, etc, de aceea pretul de mai sus se va considera cu titlu informativ.

  Structura de rezistenta portanta la actiunile verticale si laterale se va realiza din cadre monolite din beton armat avand inchideri din zidarie(fie BCA YTONG fie Zidarie cu goluri verticale functie de solicitarea investitorului). Planseul se poate realiza atat in varianta monolita cu grinzi si placa turnate cat si in varianta cu grinzi din beton armat peste care se aseaza grinzi din lemn ecarisate.

  Fundatiile sub stalpi sunt de tip talpi alcatuite dintr-un bloc din beton simplu turnat continuu peste care se aseaza o grinda de soclu armata, in acest fel realizandu-se o economie considerabila de armatura, fara a periclita rezistenta si stabilitatea constructiei. Dimensionarea fundatiilor se face tinand cont de prevederile studiului geotehnic-presiune conventionala, coeficient de pat etc.

Plan proiect