Proiect casa parter SHC17

Sumar

Pret
€900
Suprafata utila:
S<150 mp
Acoperis:
Sarpanta
Suprafata utila:
95 m2
Dormitoare:
3
Duplex:
Nu
Bai:
2
Garaj:
Nu

Descriere proiect

Compartimentare Parter:

 1. Vestibul-3.35 mp
 2. Bucatarie-8.30 mp
 3. Camera de si loc de luat masa-28.10 mp
 4. Dormitor-10.80 mp
 5. Dormitor-13.60 mp
 6. Dormitor-11.45 mp
 7. Sala-10.55 mp
 8. Baie -5.55 mp
 9. Baie-3 mp
 • Suprafata utila-94.7 mp
 • Suprafata construita desfasurata-118.35 mp
 • Pret proiect complet DTAC-900Euro*
 • Pret proiect complet PTh/DE-1350 Euro
 • Pret constructie la “Rosu”-19.500 Euro

*In urmatoarea perioada Smart Home Concept va ofera:

Oferta 1: La comandarea oricarui proiect de casa pentru autorizarea lucrarilor DTAC complet (toate specialitatile: arhitectura, rezistenta si instalatii) veti primi din partea noastra gratuit consultanta si asistenta tehnica pe santier pe toata durata executiei. De asemenea ne vom ocupa  gratuit pentru dvs. de obtinerea avizelor si autorizatiei de construire.(oferta este valabila pentru judetele Ilfov, Prahova,Ialomita, Dambovita, Giurgiu, Calarasi).

Oferta 2: Daca alegeti sa construiti la rosu cu una din firmele de constructii cu care suntem parteneri veti primi gratuit din partea noastra proiectul complet de structura DTAC+PTh/DE. Veti face astfel o economie de cca. 3E/mp construiti desfasurati. Pe toata durata desfasurarii executiei veti avea suportul pe santier si urmarirea tuturor fazelor de catre un inginer proiectant care se va asigura de buna executie a lucrarilor. Acest pachet pentru urmarirea lucrarilor este in valoare de 500 euro dar dvs. il veti primi gratuit daca veti opta pentru Oferta 2 de proiectare.

Oferta 3: La comandarea unui proiect complet PTh/DE(toate specialitatile) veti primi 50% reducere in prima luna la pachetul de dirigentie de santier, astfel veti achita doar 125E/luna pentru supervizarea lucrarilor si intocmirea cartii tehnice de catre un diriginte de santier atestat MDRAT.

Oferta este disponibila atat pentru proiectele de locuinta tip prezentate pe site cat si pentru proiectele de case personalizate.

Acest proiect de casa se poate modifica in functie de dorintele dvs: puteti sa renuntati la garaj, sau sa modificati suprafata camerelor, compartimentarea interioara,sa adaugati un beci, etc, fara ca noi sa percepem costuri suplimentare.

 

Plan proiect