Orice proiect de locuinta, indiferent de tipul acesteia, trebuie sa fie pe masura asteptarilor celor interesati. Din acest motiv colaborarea cu specialisti in proiectare, inclusiv atunci cand vine vorba despre proiecte locuinte colective, este o recomandare de urmat.
Specialistii SmartHomeConcept va stau la dispozitie cu proiecte locuinte colective realizate tinand cont de necesitatile momentului, dar si de nevoile viitoare ale beneficiarilor. Pentru fiecare proiect realizat cautam sa fructificam la maximum avantajele oferite de teren, zona si pozitionarea imobilului.
Proiectele de locuinte colective care pot fi concepute de catre echipa SmartHomeConcept pot sa vizeze compartimentari diverse, amplasari de incaperi variate, precum si existenta unor zone de depozitare, garaje, dressing-uri, camere tehnice si nu numai. In cazul in care proiectele de locuinte colective din cadrul acestei categorii nu sunt intocmai cu preferintele dumneavoastra, va oferim posibilitatea de personalizare a oricarui proiect.
Prin personalizare intelegem orice modificare ce trebuie adusa proiectului, in conformitate cu solicitarea beneficiarului. Ne referim aici la posibilitatea de a renunta la garaj, de a adauga proiectului un beci, de a modifica dispunerea, compartimentarea sau suprafata camerelor. Toate aceste interventii asupra proiectului nu vor fi taxate suplimentar, intrucat odata ce veti alege o colaborare cu echipa noastra veti avea parte de sustinere din toate punctele de vedere.
De la etapa planului initial care vizeaza proiecte locuinte colective si pana la punerea in aplicare a implementarilor care vizeaza modificarile realizate de beneficiari, conform cu propriile lor preferinte, veti primi sprijinul echipei noastre. Pentru mai multe detalii despre proiecte locuinte colective, va invitam sa vizitati galeria noastra.

Proiecte case - Proiecte Locuinte Colective

Rezultate:

4
6500 €Pret intreg
-20%REDUCERE

Proiect bloc de apartamente S+P+2 SHC220

de la 5200 €Mai multe detalii
2000 €Pret intreg
-22%REDUCERE

Proiect Duplex locuinte colective parter si etaj SHC116

de la 1550 €Mai multe detalii
3800 €Pret intreg
-25%REDUCERE

Proiect locuinte colective D+P+E+M SHC73

de la 2850 €Mai multe detalii
5000 €Pret intreg
-14%REDUCERE

Proiect locuinte colective S+P+3E+M SHC72

de la 4300 €Mai multe detalii