Duplexurile pot fi constructii avantajoase. Acestea se definesc prin case in oglinda, lipite, case ce au in comun un perete de regula. Sunt ideale mai ales pentru familii ce doresc sa isi limiteze zonele de intimitate, desi la fel de rentabil se preteaza a fi alese pentru cei care sunt interesati sa ofere spre inchiriere astfel de suprafete. Altii au in minte ideea unei case primitoare care insa separa zona proprietarilor de cea a oaspetilor. Ideile sunt variate, de aceea si alegerea proiectului tine de aspecte personale.
Astfel de proiecte sunt bine gandite si economice. Prin insasi constructia in sine se impune economia, intrucat spre exemplu costurile de intretinere sunt avantajoae, cele de incalzire de asemenea, tinand cont de zidul comun al celor doua zone ce formeaza duplexul.
Proiectele propuse de noi pentru categoria de duplexuri au in vedere de la 3 la 6 camere, cu sau fara existenta unui garaj de asemenea. Acestea pot avea parter si mansarda, cu exploatarea demisolului de asemenea sau doar parter cu etaj.
Dincolo de compartimentare, amintim ca partea de arhitectura nu este trecuta cu vederea, astfel ca propunerile sunt interesante, daca nu chiar spectaculoase. Sunt proiecte ce au in vedere si estetica, stiluri mai degraba moderne. Sunt departe de ceea ce poate fi numit standard, cladiri ce pot fi denumite duplexuri rezidentiale, atractive, pentru clienti sofisticati.
Avantajul financiar apare si ca urmare a punerii in aplicare a proiectului de casa duplex ales. Va oferim insa sansa de a modifica orice aspecte, de a optimiza si personaliza proiectul ales initial. Insa mai intai de toate va conta alegerea stilului. Va invitam sa va delectati cu optiunile din galeria noastra.

Proiecte case - Proiecte Case Duplex

Rezultate:

4
Case parter si mansarda

Proiect Duplex demisol, parter si mansarda SHC20

€1,200Mai multe detalii
Case cu etaj

Proiect Duplex locuinte colective parter si etaj SHC116

€1,300Mai multe detalii
Case cu etaj

Proiect Duplex Parter si Etaj SHC45

€1,700Mai multe detalii
Case parter si mansarda

Proiect duplex parter si mansarda SHC110

€950Mai multe detalii